Sushi left
Sushi right
Alegerea mea:
Total: 0 lei
Produse: 0  în sumă de  0 lei
București
Orașul dvs. — București?
  • București
Condiții de livrare
Coș (0)

SUSHI

Alege ingrediente
Preferințe
Ingrediente
Alege Șterge

Comandă sushi roll și noi livrăm la domiciliu

Meniul nostru – acesta este cel mai extins meniu, care prezintă și rolele japoneze cele mai delicioase din București.

Oferim o gamă largă de preparate tradiționale care sunt pregătite în București numai de bucătari profesioniști cu produse proaspete și de înaltă calitate.

Suntem întotdeauna gata să realizăm rulouri de sushi pentru a vă livra comanda în cel mai scurt timp la adresa indicată. 

Sushi sub formă de rulouri, calde și clasice (reci), cu o umplutură diversă va asigura ca masa, întâlnirile cu prietenii sau colegii să fie într-o ambianță liniștită familială având numeroase alimente gustoase, sănătoase și ușor de digerat.

Sushi Philadelphia. Puteți comanda sushi și sushi rolls în București de pe website-ul nostru

Livrare rapidă și modalități de plată convenabile doar la Wise Box

Pentru un confort maxim al clienților noștri am integrat plata online prin cardul de credit și plata la curier cu numerar sau cu cardul, precum și posibilitatea de a alege ingredientele preferate cu un filtru de convenabil și funcțional.

Comandă și cumpără roll-uri sau sushi prin intermediul site-ului sau ne puteți contacta la *1111. Prețul produselor noastre este unul avantajos și convenabil. În plus, oferim întotdeauna o garanție de prospețime și de înaltă calitate a tuturor elementelor prezentate în meniu.

  • livrare rapidă și gratuită în București;
  • modalitîți convenabile de plată în numerar sau cu cardul;
  • meniu bogat în preparate pe toate gusturile.

Puteți comanda întotdeauna sushi roll pentru acasă sau la birou, telefonic la numărul *1111 sau direct de pe site-ul nostru.


Citeste mai mult