Pizza left
Pizza right
Alegerea mea:
Total: 0 lei
Produse: 0  în sumă de  0 lei
București
Orașul dvs. — București?
  • București
Condiții de livrare
Coș (0)

PIZZA

Alege ingrediente
Preferințe
Ingrediente
Alege Șterge

Comandați o pizza la domiciliu în București

Poate fi comandată de pe site-ul nostru cea mai buna pizza din oraș care va fi livrată gratuit la adresa indicată. Catalogul conține o selecție generoasă sub formă de seturi combinate pentru o comandă mai mare, dar și cu elemente individuale, care vă vor satisface rapid și eficient nevoia de a mânca.

Pentru un confort maxim al clienților noștri, am dezvoltat un filtru ușor de utilizat, prin care să selecteze și să comande o pizza exclusiv conform preferințelor personale. Îndeplinim cu atenție toate dorințele și preferințele fiecărui client, fiind întocmite preparate în strictă conformitate cu rețete tradiționale italiene, astfel încât alimentele noastre nu doar să fie delicioase, ci și să fie cele mai hrănitoare din București.

Livrare la domiciliu și plată cu transfer bancare

Pizza este livrată în București într-un timp scurt, astfel încât clienții noștri vor obține întotdeauna mâncăruri calde. Prețurile noastre avantajoase și meniul extins vă permit să alegeți dimensiunea și numărul de preparate pentru orice companie și pentru orice buget.

Comandă pizza cu livrare în București de la Wise Box și vei avea o oportunitate excelentă de a gusta, savura și hrăni la o înaltă calitate familia, oaspeții, colegii și angajații exclusiv cu produse proaspete în orice loc din București.

  • Plata se poate realiza online sau la curier;
  • Gamă diversificată de ingrediente și toppinguri;
  • Comanda se poate realiza online, telefonic (*1111) sau prin aplicația mobilă.

Noi vă ajutăm să economisiți atât timp, cât și bani prin oferirea unor prețuri avantajoase, prin posibilitatea unei plăți în numerar sau cu cardul, dar și o livrare rapidă a comenzii.

Puteți comanda întotdeauna o pizza la domiciliu sau la birou, telefonic la numărul *1111 sau direct de pe site-ul nostru.

Citeste mai mult