Livrare mâncare la domiciliu

Luăm zilnic decizii multiple privind mâncarea pe care dorim să o consumăm. Stilul de a ne hrăni s-a schimbat odată cu deschiderea către lumea modernă și evoluția tehnologiei. Astăzi chiar și în localitățile mici oamenii petrec 1-1,5 ore pe zi numai pe drum. Gândește-te mai ales în marile orașe, precum Bucureștiul, câte ore sunt petrecute numai pe drum?!

Adaugă la aceste ore și cel puțin 8 ore la lucru, plus 7-8 ore de somn, iar orele petrecute cu familia, prietenii devin mult mai puține. Și cu siguranța ai vrea să petreci cu aceștia mai mult timp într-o ambianță cât mai plăcută. Dar, și ei, ca și tine trebuie să se hrănească indiferent de oră … Și asta înseamnă că, după o zi obositoare de lucru, va trebui să gătești, chiar dacă locuiești singur… apoi, trebuie să cureți masa, să speli vasele …

Și, adesea, după ce totul s-a terminat, te întrebi: „A meritat?”

Realizează un mic calcul legat de cât timp pierzi doar cu pregătitul mâncării (cumpărături, timp de preparare, spălare etc), și costurile pentru fiecare. Nu crezi că este mai rentabil să comanzi mâncare? În același timp, economisești timp, energie, nervi și bani, deoarece ideea de cel puțin o oră la bucătărie după lucru poate ruina starea de spirit pentru restul zilei.

Preparatele oferite de către noi nu sunt doar pizza, snacks-uri, ci și de sushi roll (clasice sau hot), burger, paste, wok-uri, supe, salate. Astfel, cu siguranță vei găsi mâncare pentru toată lumea (tu, familie, prieteni, colegi etc).

Indiferent de regimul alimentar pe care îl aveți, chiar și dacă sunteți vegetarian, vegan, omnivor, cu siguranță vei găsi ceva pentru a comanda.

Comandă un meniu divers 

Pe lângă un meniu divers, Wise Box îți oferă posibilitatea de a crea și comenzi programate pentru livrare apelând *1111, direct pe site (online) sau prin aplicația mobilă disponibilă pe Android și iOS. În plus, de fiecare dată profită de oferta care este de interes.

      

Care sunt motivele pentru care să comanzi de la noi?

  • considerăm că o mâncare gustoasă este o mâncare bine preparată și care ajunge la timp
  • îți oferim, așa cum ți-am mai spus mai sus, o varietate de preparate din gama pizza, sushi, burger, wok, paste, supe, salate, snacks…
  • avem multe oferte zilnice, precum Cel Mai tare Happy Hour, care începe de la ora 10:00 etc.
  • comandând acumulezi puncte și poți plăti cu aceste puncte până la 50% din valoarea comenzii.
  • de ziua ta, îți oferim un discount de 10% …

Te așteptăm să comanzi, iar cu noi, sigur vei fi surprins de timpul de livrare (fiind cel mai scurt), posibilitățile de plasare a comenzii, modalitățile de plată oferite, gustul mâncării … și de celelalte servicii te lăsăm pe tine să ne spui părerea.