Politica de confidențialitate

INTRODUCERE

Wise Box, are ambiția de a construi cea mai mare comunitate de gurmanzi din Romania și totul pleacă de la confidențialitatea pe care o garantăm membrilor. Noi protejăm datele personale tuturor celor care ne accesează serviciile prin intermediul oricărei platforme (telefon, pagină web, aplicație mobilă).

Această politică de confidențialitate explică modul în care Wise Box colecteză, procesează și distribuie datele tale personale. De asemenea, vei fi informat despre cum îți poți exercita drepturile cu privire la datele tale. Prin accesarea serviciilor noastre ești de acord cu colectarea si procesarea datelor tale de către Wise Box în conformitate cu cele descrise în această informare.

1. DEFINIREA TERMENILOR

Următorii termeni sunt utilizați în această politică de confidențialitate:

  • Termenii “noi” “ale noastre” fac referire la Wise Box.
  • „Date personale” înseamnă orice informație care se referă direct sau indirect la o persoană fizică specifică sau identificabilă (subiectul datelor cu caracter personal).
  • „Prelucrarea datelor cu caracter personal” – orice acțiune (operațiune) sau un set de acțiuni (operațiuni) efectuate cu utilizarea de echipamente de automatizare sau fără utilizarea unor astfel de mijloace cu datele personale, inclusiv colectarea, înregistrarea, acumularea, stocarea, clarificarea (actualizare, modificare), extracția, utilizarea, transferul (provizionare, acces), depersonalizarea, blocarea, ștergerea, distrugerea datelor cu caracter personal.
  • „Utilizatorul site-ului magazinului online” (denumit în continuare „Utilizator”) este o persoană care are acces la Site prin intermediul Internetului și utilizează site-ul magazinului online.
  • „Cookie-urile” reprezintă o mică parte a datelor trimise de un server web și stocate pe computerul unui utilizator pe care clientul web sau browserul web îl trimit la serverul web de fiecare dată într-o cerere HTTP atunci când încearcă să deschidă pagina site-ului respectiv.
  • „Adresa IP” este o adresă unică de rețea a unui nod dintr-o rețea de calculatoare construită pe protocolul IP.

 

2. DISPOZIȚII GENERALE

  • Utilizarea magazinului Internet de către Utilizator înseamnă acceptarea acestei Politici de confidențialitate și a termenilor de procesare a datelor personale ale utilizatorului.
  • În cazul unui dezacord cu termenii Politicii de confidențialitate, utilizatorul trebuie să înceteze să utilizeze site-ul magazinului online.
  • Această politică de confidențialitate se aplică numai site-ului magazinului online „Wise Box”. Magazinul online nu controlează și nu este responsabil pentru site-urile terțelor părți pe care utilizatorul le poate accesa.
  • Wise Box nu verifică autenticitatea datelor personale furnizate de Utilizator pe site-ul  magazinului online.

 

3. CE DATE COLECTĂM?

3.1.Date pe care ni le furnizați în mod voluntar

  • Date furnizate în momentul înregistrării contului dumneavoastră pe pagina noastră web: Numele Utilizatorului, telefon de contact al utilizatorului, adresa de email, adresa de livrare pentru produsele comandate, numele destinatarului comenzii, data de naștere a Utilizatorului
  • Date colectate în momentul tranzacției: date despre produsele alimentare adăugate în coșul dumneavoastră, date folosite la procesarea plății comenzii (informațiile cardului de credit, detalii de contact (nume prenume, adresă, număr de telefon).
  • Date colectate în scopuri de marketing: Adresă de e-mail, număr de telefon
  • Feedback și recenzii

3.2.  Date colectate în mod automat (adresa IP, Adresa MAC, codul telefonului)

  • Tehnologii cookie: evidența interacțiunii dumneavoastră cu serviciile noastre.

3.3. Date colectate de la terți

  • Rapoarte de analiză și studii de piață

 

4. CUM PROCESĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

  • Datele de înregistrare pe care le furnizați atunci când creați un cont Wise Box ne permit să vă oferim acces la Servicii și să le furnizăm în conformitate cu Termenii noștri. De asemenea, folosim aceste date pentru a vă autentifica accesul la Servicii, pentru a vă contacta și pentru a vă notifica modificările sau actualizările importante aduse Serviciilor noastre.
  • Informațiile despre tranzacții (cum ar fi produsele alimentare pe care le adăugați în coșul dvs.) ne permit să procesăm comanda și să vă trimitem o factură exactă. De asemenea, ne ajută pe noi să analizăm produsele favorite și să comunicăm cu dumneavoastră atunci când este cazul.
  • Wise Box vă poate contacta prin e-mail, telefon sau SMS pentru a vă oferi actualizări  și alte informații sau pentru a rezolva probleme cu contul sau comanda.
  • Vom analiza, de asemenea, informații despre tranzacțiile finalizate și comenzile livrate cu succes pe baza potrivirii datelor sau a analizei statistice, astfel încât să putem gestiona, susține, îmbunătăți și dezvolta afacerea și serviciile noastre. Analizele noastre ne ajută, de asemenea, să detectăm și să prevenim fraudele sau alte activități ilegale sau acțiuni interzise de Termenii noștri sau de orice politică aplicabilă Serviciilor.
  • Wise Box vă poate furniza, prin poștă, prin e-mail, prin telefon, prin telefon mobil (adică SMS, notificări în mesaje și notificări push) oferte despre produsele sau serviciile noastre.
  • Dacă nu doriți ca noi să trimitem nicio formă de comunicare de marketing vă puteți dezabona în orice moment utilizând funcția de dezabonare din comunicarea pe care o primiți sau modificând profilul în consecință. De asemenea, puteți să renunțați la notificările push (de exemplu, prin intermediul setărilor pentru IOS). Dacă alegeți să vă dezabonați de la marketing, vom păstra o evidență a solicitării dumneavoastră, astfel încât să nu vă deranjăm cu marketingul nedorit în viitor.
  • Dacă ne oferiți feedback, îl vom folosi pentru a răspunde întrebărilor sau cerințelor dvs., pentru a oferi asistență clienților și pentru a rezolva orice problemă legată de comenzile dumneavoastră sau legată de serviciile pe care le oferim. Vom analiza de asemenea, feedbackul dvs. pentru a îmbunătăți și a dezvolta Serviciile noastre și pentru a vă îmbunătăți experiența.
  • Vă analizăm obiceiurile de cumpărare și modul în care interacționați cu serviciile noastre, astfel încât să putem sugera opțiuni alimentare.
  • Vă permitem să accesați Istoricul comenzilor dvs.
  • Putem colecta informații despre interacțiunea dumneavoastră cu e-mailurile noastre și alte forme de comunicare.
  •  Lucrăm cu afiliații de publicitate care difuzează reclame despre Serviciile noastre pe site-urile și serviciile unor terțe părți. Unele dintre aceste rețele utilizează cookie-uri care ne permit să afișăm reclame personalizate în funcție de interesele dvs. pe baza activității de navigare pe internet.
  • Ca multe site-uri web și servicii online, folosim cookie-uri și alte tehnologii pentru a păstra o evidență a interacțiunii dumneavoastră cu serviciile noastre. Modulele cookie ne ajută, de asemenea, să gestionăm o gamă largă de funcții și conținut, precum și să stocăm căutări și să redistribuim informațiile dvs. în punctul de comandă.
  • Analizăm informațiile pe care le colectăm de la furnizorii noștri de servicii terți (cum ar fi Google, Facebook, și alte companii afiliate) pentru a înțelege modul în care vă implicați în serviciile și reclamele noastre (de exemplu, dacă ați făcut clic pe unul dintre anunțurile noastre). Acest lucru ne ajută să înțelegem preferințele dvs. și să vă recomandăm serviciile care sunt adaptate intereselor dvs.

 

5. CU CINE PARTAJĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

  • Cu restaurantul, pentru a putea procesa și livra comanda.
  • Cu terțe părți care desfășoară diverse activități pentru promovarea și susținerea Serviciilor noastre. Acestea includ furnizori de servicii de găzduire a site-urilor și aplicațiilor, furnizori de servicii de marketing, parteneri care gestionează e-mailurile noastre de marketing și notificări push, furnizorii de procesare a plăților care procesează tranzacții cu carduri de plată – oricare dintre aceste părți terțe ar putea fi în interiorul sau în afara țării dvs. de reședință.
  • Dacă afacerea noastră este vândută unei alte firme, informațiile dumneavoastră pot fi divulgate sau transferate societății vizate. În aceste condiții, vom informa întotdeauna entitățile relevante că acestea trebuie să utilizeze numai informațiile dvs. personale în scopurile descrise în această politică de confidențialitate.
  • Cu orice organ de aplicare a legii sau de reglementare, agenție guvernamentală, instanță sau altă terță parte în cazul în care considerăm că este necesară divulgarea conform legii sau în cazul în care considerăm că este în folosul exercitării, stabilirii sau apărării drepturilor noastre legale sau pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale oricărei alte persoane.
  • Cu orice altă persoană, cu condiția să fiți de acord cu dezvăluirea. Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale decât dacă avem permisiunea dvs. sau dacă legea le cere să facă acest lucru.

 

6. CARE ESTE TEMEIUL PROCESĂRII?

  • Motivul principal pentru colectarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este să vă furnizăm serviciile dorite  (ex. să ne asigurăm că primiți comanda la timp). Cu toate acestea, vom procesa datele și în cazul în care se află în interesele noastre legitime (dar numai dacă interesele noastre nu sunt depășite de interesele dumneavoastră legate de drepturile și libertățile fundamentale). În unele cazuri, este posibil să avem o obligație legală de a colecta date cu caracter personal de la dumneavoastră (de exemplu, în cazul unei proceduri judiciare) sau este posibil să fie nevoie să  procesăm sau să  împărtășim cu alții pentru a „proteja interesele vitale” (salvarea vieții dvs.) sau cele ale unei alte persoane (de exemplu, în cazul în care viața unei alte persoane este în pericol).
  • Dacă vă cerem să furnizați date personale pentru a respecta o cerință legală sau pentru a încheia un contract, vom face acest lucru doar la momentul relevant și vă vom informa dacă furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este obligatorie sau nu (și vom explica, de asemenea, posibilele consecințe în cazul în care  nu le furnizați).
  • În mod similar, dacă colectăm și folosim datele dumneavoastră personale bazându-ne pe interesele noastre legitime (sau pe cele ale oricărei terțe părți), vă vom informa la momentul oportun cu privire la natura acestora.
  • Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la temeiul procesării, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact furnizate la secțiunea „detalii de contact” .

 

7. TRANSFERURI INTERNAȚIONALE DE DATE

  • Putem transfera datele personale în alte țări decât țara în care locuiți. Momentan nu se efectuează transferuri de date in alta tara. Va vom anunța când se va realiza acest lucru.

 

8. SIGURANȚA DATELOR

  • La prelucrarea datelor cu caracter personal, Wise box a luat măsuri legale, organizatorice și tehnice necesare pentru a proteja datele dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat sau accidental, împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, furnizării, distribuirii, precum și împotriva altor acțiuni ilegale.
  • În cazul în care ați ales o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale Serviciilor, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențială a acestei parole. Vă sfătuim să nu dezvăluiți nimănui parola și să utilizați o parolă unică pentru serviciile noastre. Nu vom fi răspunzători pentru tranzacțiile neautorizate încheiate cu numele și parola.

 

9. CÂT TIMP VĂ PĂSTRĂM DATELE?

  • Datele dumneavoastră personale de autentificare  pe pagina noastră web, vor fi păstrate atâta timp cât contul dumneavoastră va fi activ.
  • Dacă vă opuneți procesării anumitor categorii de date cu caracter personal (inclusiv în legătură cu primirea informărilor de marketing de la noi), vom păstra o evidență a deciziei dumneavoastră față de procesare, astfel încât să putem continua să respectăm dorințele dumneavoastră.
  • Vom distruge sau anonimiza definitiv datele dumneavoastră personale, în măsura în care nu mai trebuie să le procesăm pentru dreptul nostru legitim sau pentru orice alt motiv legal. Dacă acest lucru nu este posibil le vom păstra în siguranță și le vom izola de orice prelucrare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

 

10. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Wise Box respectă drepturile dvs. de confidențialitate și protecția datelor. Mai jos este un rezumat al drepturilor dvs. în ceea ce privește datele personale ale dvs.

Utilizând rubrica „detalii de contact” veți putea:

  • Accesa, revizui sau actualiza datele dvs. personale in orice moment prin contul dumneavoastră.
  • Cere restricționarea prelucrării datelor dvs. personale in orice moment
  • Solicita  transmiterea datelor dvs. personale unei terțe părți
  • Renunța in orice moment la acordul dat de dvs. de a primi comunicări de marketing. Puteți exercita acest drept prin utilizarea funcției de dezabonare în comunicarea pe care o primiți sau prin modificarea profilului dvs. în consecință.
  • Va puteți retrage consimțământul dat pentru prelucrarea datelor dvs. personale. Retragerea consimțământului dvs. nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări efectuate înainte de retragerea dvs. și nici nu va afecta procesarea datelor dvs. personale efectuate în baza  legala , alta decât consimțământul.

Daca considerați ca v-au fost încălcate drepturile cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dvs. personale, va puteți adresa autorității de supraveghere a protecției datelor (ANSPDCP- autoritatea de supraveghere a protecției datelor cu caracter personal din Romania)

11. DETALII DE CONTACT

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați echipa noastră de confidențialitate:

Prin e-mail la : protectiadatelor@wisebox.ro

Prin adresa scrisa la adresa :

București, sector 1, Piața Charles de Gaulle 3-5

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este WISE BOX SRL.